Viihdepaketti Ikurissa

09.05.2013 20:54

Helatorstain jalkapalloviihdettä oli tarjolla Ikurin tekonurmella kun TPV Valkoinen ja Tuisku kohtasivat C15 piiriliigan ottelussa. Tuisku sai loistavan alun ja siirtyi jo ensimmäisen jakson alussa kahden maalin johtoon. Taisi vierailija jo luulla edessä olevan helpon pelin. Totuus tuli nopeasti esiin.

TPV Valkoinen lisäsi painetta hyökkäyksiin ja tulokset alkoivat näkyä. Kaksi maalia viimeistellyt Mikko Lintula kavensi pelin ensimmäisen jakson loppupuolella ja toisella jaksolla vyörytys Tuiskun maalille jatkui massiivisena. TPV:n keskikentän moottorina ahersi Santeri Kääriäinen ja puolustuksen taistelijana Edgar Sarelainen. Koko joukkue pelasi hyvällä otteella pelin edetessä.

Toisella jaksolla Lintula, Rene Rintamaa ja Valtteri Lipponen tekivät maalin mieheen ja varmistelivat voiton TPV Valkoisille lukemin 4-2. Illan ehdoton sankari oli kuitenkin maalivahti Erno Lesonen, joka torjui rangaistuslaukauksen ja hoiti hyvillä vastaantuloilla Tuiskun satunnaiset pistohyökkäykset vaarattomiksi.

TPV jatkaa sarjassa puhtaalla pelillä. Reilun viikon päästä jatketaan Hämeenlinnassa kun vastassa on HJS Valkoinen. Tiedossa on matkapeli ja sinne lähdetään joukkueen tutulla asenteella. Periksi ei anneta.