Toinen kierros käyntiin Nokialla

04.09.2013 00:10

Piiriliigan syksyn toinen pelikierros käynnistyi TPV Valkoisten osalta vieraspelillä Nopsia vastaan. Katsomoon oli kerääntynyt pieni, mutta sitäkin äänekkäämpi katsojajoukko kannustamaan joukkueita voittoon. TPV Valkoinen hallitsi pelin tänään paremmin ja voitti lopulta lukemin 4-2.

TPV:n tehokkainta peliä esitti illan ottelussa Oskari Lintula, joka puski joukkueen ensimmäisen maalin erikoistilanteesta. Pelaajan toinen maali syntyi toisella jaksolla.  Juho Lehtinen esitti hyökkäyspäässä loppuun pelaamisen asennetta ja ohitti maalivahdin pelin loppupuolella. Keskikentän pelirakentaja Santeri Kääriäinen vastasi vierasjoukkueen neljännestä maalista. Tarkka sijoitus alanurkkaan yllätti maalivahdin.

Nops kuitenkin aloitti pelin maaliteon ja tuli toisellakin jaksolla puolustuksen virheestä tasoihin, mutta TPV painosti vahvasti ja teki ratkaisevat maalit toisella jaksolla. Viereisen jäähallin sirkuksesta kantautuvan musiikin tahdissa jatkettiin loppuun asti. Myös kentällä nähtiin keltaisten ja punaisten korttien sirkus, jota johti illan kapellimestari.

Viihdyttävä peli sarjan toisen kierroksen alkuun. Jäljellä on vielä neljä kovaa koitosta, joista kotipeli vajaan kuukauden päästä Kaukajärven tekonurmella. Sinne siis kaikki viettämään vauhdikasta sunnuntai-iltapäivää.