Sorsapuisto tarjosi taas voittopelin

14.05.2012 23:13

Sorsapuisto on antoisa paikka TPV Valkoisten joukkueelle. Kauden toinen kotivoitto otettiin numeroin 4-2 ja vastassa oli TP-49. Viime lauantain tappio Pirkkalassa oli jo unohdettu. Siellä puskettiin toinen jakso sateessa vastatuuleen ja vastustajan hyökkääjä Edgren iski PJK:n kaikki neljä maalia.

Maanantaina sen sijaan aurinko paistoi niin taivaalla, kuin kentälläkin, ja TPV iski jo ensimmäisellä jaksolla 4-0 johdon. Peli ei kuitenkaan ollut sillä selvä, vaan TP-49 tuli vielä viimeisiin minuutteihin asti maalille vaarallisesti. Puolustuksessa Rintamaa ja Järvinen hoitivat kuitenkin hommansa loppuun asti ryhdillä, vaikka saivatkin kovia kolhuja. Maalilla Lintula viimeisteli suorituksen mallikkaasti.

Tämän illan maalivainu löytyi Lehtiseltä, joka iski kolme maalia, ja oli siis jo kolmas hattutempun tekijä joukkueessa. Nieminen tarjoili mallikkaat syötöt, Strömsholm katkoi laidalla tuloksella ja Kääriäinen hallitsi keskikenttää. Koko joukkue hoiti hyvällä tsempillä ottelun loppuun ja otti ansaitut sarjapisteet.

Hiekkakenttien kaupparijoukkue keikkuu sarjassa yhä kolmen sakissa ja ei se tähän jää. Jatkossakaan ei periksi anneta.