Lohkovoittoon puhtaalla pelillä

04.06.2013 23:08

TPV Valkoinen kävi valloittamassa tiistai-illan päätteeksi Mäntän jalkapalloareenan. Tuon sitkeiden mäkäräisten ja yliaikapelien perinteisen pyhätön. Paikallinen vastustaja Valo tuli ja löi kovasti painetta toisella jaksolla, mutta vierasjoukkue kesti nämä rynnistykset. TPV voittoon hienossa pelissä lukemin 3-1.

TPV sai nyt ensimmäistä kertaa kauden aikana kunnon peliotteen heti alusta alkaen. Hyökkäyksiä luotiin vastustajan maalille lupaavasti. Juho Lehtinen avasi kauden sarjapelien maalisaldonsa laukomalla laidasta TPV:n johdon. Toinen maali oli kauden hienoimpia. Santeri Kääriäinen avasi vasemmalle Juho Lehtiselle, joka näki toisesta laidasta nousevan Mikko Lintulan. Syöttö ja tarkka sijoitus takanurkkaan.

Toisella jaksolla Valo painosti hyökkäykseen ja johdossa oleva TPV siirtyi puolustuskannalle. Tuttu tilanne, joka usein syntyy kun toinen joukkue on siirtynyt johtoasemaan. TPV joutui antamaan yhden takaiskumaalin, mutta toista ei. Sen sijaan Juho Lehtinen sinetöi ottelun toisella maalillaan nostamalla ylösnousseen maalivahdin yli.

Lohkon B kaikki runkosarjan kuusi ottelua on nyt pelattu. TPV Valkoinen voitti nämä kaikki ja varmisti jo tässä vaiheessa lohkovoiton. Sarja jatkuu parin viikon päästä sijoitusotteluiden merkeissä.

Lopuksi vielä aplodit Valon joukkueelle, joka yritti ja taisteli loppuun asti. Ottelun alussa kuulin, että paikkakunnalle on tulossa upouusi tekonurmikenttä. Onnittelut siitä! Alkukauden hiekkakentillä harjoittelu siis loppuun Mäntässä tähän kauteen. TPV Valkoinen tuntee sympatiaa, koska olosuhteet joukkueilla ovat olleet samat. "Me hiekkakenttien sankarit".