Kotivoitto Kaukajärvelle

02.05.2012 21:59

Kauden ensimmäinen kotipeli pelattiin perinteisellä Sorsapuiston kentällä. Kova tuuli asetti pelaajille haasteita, ja ensimmäisen jakson vastatuuleen puskenut kotijoukkue lähtikin 1-2 takaa-ajoasemissa toiselle 35-minuuttiselle.

TPV tuli kuitenkin toisen jakson myötäiseen viiden minuutin tehoiskulla ja takoi neljä maalia. Loppulukemat kaunisteltiin vielä numeroihin 9-2.

Nieminen ja Lesonen vastasivat kotijoukkueen hattutempuista, Niittymäki osui kahdesti ja Anttila kerran. Keskikentällä kapteeni Kääriäinen hallitsi tonttinsa ja puolustuksen tukipilarit olivat Vartiainen ja Järvinen - sekä maalivahti Lintula. Toisella jaksolla koko joukkue pelasi hienolla tasolla ja lopussa peli pyöri lähinnä vastustajan kenttäpuoliskolla.

C14 -piirinsarja jatkuu puolentoista viikon kuluttua. Kaukajärvi matkaa lauantaina Pirkkalaan PJK:n vieraaksi.