Hikinen iltapäivä Ikurissa

26.05.2013 11:27

Kesän ensimmäinen hellepeli pelattiin Ikurin tekonurmella launtaina. Hiki virtasi ja vesipulloja piti käydä täyttämässä kesken pelin. Tästä huolimatta energiaa riitti pelin loppuun asti ja parhaat paikat vastustajan maalille tulivat toisella jaksolla. Nouseva trendi taas tässäkin pelissä.

Joukkueella oli torstaina ja myöhään perjantaina kovat harjoitukset, ja näiden vaikutus osaltaan näkyi otteissa kentällä. Peliä hallittiin, mutta viimeisiile maalipaikoille ei päästy totuttuun tapaan. Vastustaja oli tähän astisista heikoin, mutta pystyi kuitenkin muutamilla läpijuoksuillaan yrittämään maalille. Puolustus piti kuitenkin pintansa. Juuso Nieminen katkoi palloja urakalla ja laidalla Artemy Shilov onnistui erinomaisesti pelaten kuin muuri - niin katko- kuin pääpalloissakin.

Maalivahti Erno Lesonen pelasi neljännessä sarjapelissään nollapelin, joka on hieno saavutus kun pelaaja on tolppien välissä vasta ensimmäistä kauttaan. Harva maalivahti voi ylpeillä neljän pelin jälkeen näillä: yksi rankkari kiinni ja nollapeli.

Oman pään pitäminen ei vielä riitä voittoon. Kotijoukkueen ainoasta maalista vastasi tänään Mikko Lintula. Yksi riittää kun peli on muuten kuosissa ja tilanteet hallitaan. Ja kentällä tilannetta dominoivat keskikentän Santeri Kääriäinen ja laidalla Riku Anttila, joka tuli toisella jaksolla laitaan tuomaan vauhtia peliin.

Laidasta vaihtoon ja sieltä takaisin kentälle puolustuksen alimmaksi pelaajaksi oli monipuolisen ja hienon pelin pelanneen Joona Suomisen rooli, kun Nieminen loukkaantui toisella jaksolla. Vastustaja löi kyynärpäällä pahannököisesti päähän. Onneksi ei lopulta mitään vakavampaa.

TPV hoiti pelin lopun tyylikkäästi ja otti voiton LaVesta lukemin 1-0 ja jatkaa sarjaa puhtaalla pelillä. Lohkossa on vielä kaksi peliä pelaamatta. Viikon päästä kohdataan uusia haasteita Hervannan Ahvenisjärven kentällä. Järvi on nälkäinen ja odottaa uusia palloja...?