Hämeenlinnasta voitto

19.05.2013 16:19

Kauden kolmas sarjapeli siivitti TPV Valkoisen Hämeenlinnassa jo kolmanteen voittoon. HJS kaatui hienon esityksen jälkeen 5-1.

Ulkona paistoi aurinko, mutta peli pelattiin sisätilloissa, Säästöpankki Areenan tekonurmella. Ensimmäiseen jaksoon lähdettiin liikkeelle tunnustellen. TPV löi painetta ja rakensi muutamia maalipaikkoja, mutta maalinteon aloitti HJS. Kotijoukkue pelasi juoksupalloja kärkeen ja ajassa 28' tämä tuotti tuloksen ja vastaan tullut maalivahti ohitettiin.

Maalin jälkeen vierasjoukkue heräsi kunnolla pelaamaan ja toisen jakson lopulla Valtteri Lipponen ohjasi maalin edestä tasoituksen. TPV suoritti puoliajalla vaihtoja, saaden peliin uuden vaihteen. Kotijoukkueen käsivirheestä tuomitun rangaistuslaukauksen laukoi maaliin Juuso Nieminen. Tämän jälkeen TPV latoi vielä kolme maalia, tekijöinä Mikko Lintula, Joona Suominen ja Akseli Oinaanoja.

TPV pelasi taas joukkueensa näköistä jalkapalloa. Rauhallisen alun jälkeen loppua kohti kiihtyvä tahti, loppuun asti pelaaminen ja oman puolustuspään varjelu viimeiseen asti. Tänään saatiin irti kauden parhaat maalitehot usean pelaajan voimin. Puolustuksessa Akseli Järvinen pelasi totutun varmaa peliään. Keskikentällä Konsta Tawast oli isossa roolissa ja hyökkäyksen kärjessä Jaakko Mustonen oli jo lähellä kauden ensimmäistä maalia.

Säästöpankki Areena on nyt valloitettu. Viikon päästä vuorossa kotipeli Ikurissa ja vieraana Lammin Veto.