Haka kaatui 6-0!

02.06.2013 21:28

Kesäkuun alun helteinen peli Ahvenisjärven kentällä päättyi sunnuntaina lukemiin 6-0. TPV Valkoinen jatkaa lohkossaan puhtaalla saldolla viiden pelin jälkeen.

Haka aloitti pelin vahvasti ja vyörytti hyökkäyksiä TPV maalille. Myös lukuisien kulmapotkujen jälkitilanteet pomppivat vaarallisesti kotijoukkueen maalin edustalla. Maalille varakomennuksen saanut Mikko Lintula piti kuitenkin pintansa ja torjui lopulta ottelussa nollapelin.

Kun Haka oli ensimmäisen kympin painostanut, sai TPV Valkoinen tapansa mukaan "koneen käyntiin". Maalitehtailun aloitti 12 minuutilla Juuso Nieminen kamppailemalla pallon maalivahdilta ja siirtämällä maaliin. Niemisen toinen upposi vasemmasta laidasta ammutulla laukauksella. Illan hattutemppu viimeisteltiin vapaapotkulla suoraan maaliin keskiympyrän kaarelta.

Pelin edetessä TPV lisäsi vauhtia ja hoiti pelin kotiin tehden vielä kolme maalia. Konsta Tawast harhautti puolustuksen ja sijoitti tarkan laukauksen etutolpan vierestä sisään. Edgar Sarelainen teki todellisen tahtomaalin kamppailutilanteessa ja nosti vastustamattomasti maalivahdin yli. 6-0 voiton sinetöi Riku Anttila maalivahdin käsien ali alanurkkaan.

TPV jatkaa vahvalla otteella pelejään. Puolustuslinja oli tänään hienosti maalivahdin tukena. Aapeli Perttunen on päässyt hyvin kauteen mukaan - katkoi ja rakensi laidalla tasaisen varmasti. Keskikentällä Santeri Kääriäinen johti joukkojaan halliten. Hyökkäykseen saatiin tänään uusia maalitekijöitä. Nieminen oli kuitenkin illlan hattutempun tekijä. Latoi maalit ja poistui toisella jaksolla muiden kiireiden pariin. Muu joukkue hoiti hommat loppuun.

Lohkon viimeinen peli pelataan ensi tiistaina Mäntässä. Vastassa paikallinen Valo, jonka kotikenttä on aina vaarallinen paikka. Ja tämähän sopii TPV Valkoiselle, joka on syntynyt kohtaamaan haasteita - ja voittamaan ne.