Avausvoitto!

02.05.2013 19:14

Sarjakauden ensimmäinen peli pelattiin Ahvenisjärven tekonurmella. Repivä tuuli vaikeutti pelaamista ja heitteli palloa yläilmoissa sattuman varaisesti. "Palloja syövä" järvi otti tälläkin kertaa oman osansa pallotarjonnasta. Tuulta lukuunottamatta olosuhteet olivat kevään ensimmäisessä pelissä kunnossa.

Jos järvi sai haluamansa, ei TPV Valkoinen sekään jäänyt näppejään nuolemaan, vaan kotijoukkue TKT kaatui lukemin 2-1. Ensimmäisellä jaksolla TPV:n Mikko Lintula pinkoi pistopallon perään ja nosti johto-osuman. Vastustajan tasoitusmaali tuli kuitenkin minuutin sisään. Voittomaalin laukaisi Juuso Nieminen ajassa 30 minuuttia puolesta kentästä. Pallo lensi vastustamattomasti yli pahaa aavistamattoman maalivahdin.

Ottelun lopussa TPV piti oman maalinsa edustan siistinä ja loi vielä muutamia hyviä maalipaikkoja. Toisella jaksolla ei maaliverkkoja enää pullisteltu. Selkeät ja varmat pisteet avausottelusta.

Viikon päästä on Ikurin kentällä vastassa Oriveden Tuisku. Samalla asenteella lähdetään ensimmäiseen kotiotteluun.